To, ze skorzystales z mojego przepisu i potrawa Ci smakowala, sprawia mi ogromna przyjemnosc i jest jedna z motywacji do dalszego pisania :-)
Dziekuje.
Torta Caprese al limone, czyli cytrynowe ciasto z migdalow i bialej czekolady
miss_coco z blogu Belgia od kuchni
szellka z blogu ChilliBite
Torta ricotta e mandorle, czyli sernik na zimno z ricotty i migdalow
Anka Wroclawianka z blogu a Za Moimi Drzwiami
Torta Mimosa - Tort Mimoza
wilczyca-Aga z blogu Moje Mniam
Torta crema e amarena, czyli polkruchy placek z kremem budyniowym i wisniami w syropie
Anka Wroclawianka z blogu Za Moimi Drzwiami
Roccocò
Alexandra z blogu From Dubai with love
Semifreddo Snickers, deser na zimno Snickers
Gabriel Swiderek z blogu Meski Wypas
Liquore di basilico, czyli likier z bazylii
ptasia z blogu Coś niecoś
Malgorzata Glowacka z blogu Desperate Housewife
Palle di riso (crocchè di riso), czyli smazone kulki ryzowe z nadzieniem z mozzarelli
Europa112
Polpettone di tonno, czyli klops z tunczyka na zimno
Frittatine di pasta, czyli smazona przekaska z makaronu bucatini z beszamelem
wilczyca-Aga z blogu Moje mniam
Cicoria in padella, czyli cykoria w pomidorach
miss_coco na forum Galeria Potraw
Piadina riccionese, czyli piadina z Riccione
TomaT z blogu Wloskie wakacje
Involtini di peperoni grigliati, czyli roladki z grilowanej papryki
Chimek z blogu Kuchnia cyniczna
Zuppa imperiale, czyli rosol wolowy z kostka omletowa - klasyk gastronomiczny z Bolonii
Anka Wroclawianka z blogu a Za Moimi Drzwiami
Gnocchi ripieni di mozzarella e ricotta su crema di asparagi, czyli knedle ziemniaczane nadziewane mozzarella i ricotta z kremem ze szparagow
Konsti z blogu Apparecchiamo?
Pasta e piselli, czyli "zupa" - makaron ze swiezym groszkiem
wilczyca-Aga z blogu Moje mniam
Coniglio ripieno, czyli nadziewany krolik
Lukasz i Michal z blogu Jedzenia Do Rzeczy