MIE RICETTE FATTE DA VOI - PRZEPISY Z KTORYCH SKORZYSTALISCIE

Jesli skorzystales z mojego przepisu, napisz o tym do mnie a opublikuje tu jego wykonanie. Jesli nie posiadasz blogu mozesz wyslac mi zdjecia na adres e-mail: anthonyb@gazeta.pl
To, ze skorzystales z mojego przepisu i potrawa Ci smakowala, sprawia mi ogromna przyjemnosc i jest jedna z motywacji do dalszego pisania  :-)
Dziekuje.

Torta Caprese al limone, czyli cytrynowe ciasto z migdalow i bialej czekolady

miss_coco z blogu  Belgia od kuchni

szellka z blogu ChilliBite











Torta ricotta e mandorle, czyli sernik na zimno z ricotty i migdalow

Anka Wroclawianka z blogu a Za Moimi Drzwiami










Torta Mimosa - Tort Mimoza

wilczyca-Aga z blogu Moje Mniam













Torta crema e amarena, czyli polkruchy placek z kremem budyniowym i wisniami w syropie

Anka Wroclawianka z blogu Za Moimi Drzwiami









Roccocò

Alexandra z blogu From Dubai with love













Semifreddo Snickers, deser na zimno Snickers
Gabriel Swiderek z blogu Meski Wypas

















Liquore di basilico, czyli likier z bazylii

ptasia z blogu Coś niecoś







Malgorzata Glowacka z blogu Desperate Housewife

















Palle di riso (crocchè di riso), czyli smazone kulki ryzowe z nadzieniem z mozzarelli

Europa112











Polpettone di tonno, czyli klops z tunczyka na zimno

Babciagramolka-Bunia  z blogu Buniabaje w kuchni













Frittatine di pasta, czyli smazona przekaska z makaronu bucatini z beszamelem

wilczyca-Aga z blogu Moje mniam









Cicoria in padella, czyli cykoria w pomidorach

miss_coco na forum Galeria Potraw

















Piadina riccionese, czyli piadina z Riccione

TomaT z blogu Wloskie wakacje






Involtini di peperoni grigliati, czyli roladki z grilowanej papryki

Chimek z blogu Kuchnia cyniczna











Zuppa imperiale, czyli rosol wolowy z kostka omletowa - klasyk gastronomiczny z Bolonii

Anka Wroclawianka z blogu a Za Moimi Drzwiami











Gnocchi ripieni di mozzarella e ricotta su crema di asparagi, czyli knedle ziemniaczane nadziewane mozzarella i ricotta z kremem ze szparagow

Konsti z blogu Apparecchiamo?













Pasta e piselli, czyli "zupa" - makaron ze swiezym groszkiem

wilczyca-Aga z blogu Moje mniam









Coniglio ripieno, czyli nadziewany krolik

Lukasz i Michal z blogu Jedzenia Do Rzeczy
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...