kuchnia pod wulkanem
▼

CONSERVE - PRZETWORY

Amarene sciroppate, czyli wisnie w syropie

Asparagi sott'olio, czyli marynowane szparagi w oleju

Basilico e salvia sott'olio, czyli bazylia i szalwia w oliwie

Carciofini sott'olio, czyli marynowane karczochy w oliwie

Cavolfiore sott' olio, czyli marynowany kalafior w oleju

Gelatina di salvia, czyli galaretka jablkowa z szalwia

Konfitura cytrynowa

Marmellata di limoni, czyli dzem cytrynowy

Marmellata di zucca, czyli dzem z dyni

Melanzane sott'olio, czyli baklazany w oliwie

Melanzane sott'olio II, czyli baklazany w oliwie II

Melanzane sott'olio (a crudo), czyli baklazany w oleju marynowane na surowo

Peperoni in agrodolce, czyli papryka slodko-kwasna w oliwie
Home page
Visualizza versione web

Informazioni personali

La mia foto
anthony
Napoli, Italy
Urodzilam sie i wychowalam we Wroclawiu (Polska). Od ponad 10 lat ,mieszkam w poblizu Neapolu. Moje pasje to podroze i gotowanie. Gotuje najczesciej regionalne potrawy kuchni neapolitanskiej, ktore to chcialabym Wam przyblizyc.
Visualizza il mio profilo completo
Powered by Blogger.