kuchnia pod wulkanem
▼

PASTA FRESCA e GNOCCHI - JAK ZROBIC SWIEZY MAKARON i KLUSKI

Busiate trapanesi, czyli dlugie swiderki z Trapani

Gnocchi di patate, czyli kluseczki z ziemniakami

Gnocchi ripieni di mozzarella e ricotta, czyli knedle ziemniaczane nadziewane mozzarella i ricotta

Lorighittas, czyli sardynski makaron z Morgongiori

Orecchiette, czyli jak zrobic makaron orecchiette

Pappardelle all'uovo, czyli jak zrobic jajeczny makaron pappardelle (szerokie wstazki)

Scialatielli, jak zrobic makaron scialatielli

Trofie, jak zrobic liguryjski makaron trofie
Home page
Visualizza versione web

Informazioni personali

La mia foto
anthony
Napoli, Italy
Urodzilam sie i wychowalam we Wroclawiu (Polska). Od ponad 10 lat ,mieszkam w poblizu Neapolu. Moje pasje to podroze i gotowanie. Gotuje najczesciej regionalne potrawy kuchni neapolitanskiej, ktore to chcialabym Wam przyblizyc.
Visualizza il mio profilo completo
Powered by Blogger.