tag:blogger.com,1999:blog-6970040456851854055.post7464985250147730731..comments2024-01-19T09:49:44.411+01:00Comments on kuchnia pod wulkanem: Anelli di totano con carciofi e acciughe, czyli krazki kalmarow z karczochami i filecikami anchoviesanthonyhttp://www.blogger.com/profile/03923006585163013635noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6970040456851854055.post-76289124445354173532011-03-20T17:40:53.138+01:002011-03-20T17:40:53.138+01:00@ Wykrywaczu dlaczego przerazajaco? Bo kalmary? Bo...@ Wykrywaczu dlaczego przerazajaco? Bo kalmary? Bo wyszlo zielonkawo? Slabe zdjecie? Pomoz zrozumiec dobry czlowieku :-)<br /><br />Milo widziec Travel :-)anthonyhttps://www.blogger.com/profile/03923006585163013635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6970040456851854055.post-90620581923110784692011-03-20T15:29:30.635+01:002011-03-20T15:29:30.635+01:00Nie wstydź się, też bym tak zrobił. Ciekawy przepi...Nie wstydź się, też bym tak zrobił. Ciekawy przepis.<br />PozdrawiamTravelandCookinghttps://www.blogger.com/profile/02769946524743741798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6970040456851854055.post-55032430835361651312011-03-20T12:48:40.741+01:002011-03-20T12:48:40.741+01:00wyglądają trochę przerażająco, ale w końcu do odwa...wyglądają trochę przerażająco, ale w końcu do odważnych świat należy ;-)wykrywacz smakuhttps://www.blogger.com/profile/03688335260108450130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6970040456851854055.post-17521051311984710482011-03-18T20:05:23.265+01:002011-03-18T20:05:23.265+01:00@ Hej LQ no wlasnie musze zmienic, bo juz mi bokie...@ Hej LQ no wlasnie musze zmienic, bo juz mi bokiem wychodza :-)Wieczorem zrobie jeszcze frittate i BASTA! Na wielkanoc zrobie sobie jeszcze z grilla , bo takie uwielbiam :-)<br />Kardow nigdy nie jadlam :-)anthonyhttps://www.blogger.com/profile/03923006585163013635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6970040456851854055.post-10966676529991548022011-03-18T19:15:07.502+01:002011-03-18T19:15:07.502+01:00Widzę, że też masz fazę karczochową ;) Kolejny faj...Widzę, że też masz fazę karczochową ;) Kolejny fajny przepis na kalmary. Na pewno wypróbuję.<br /><br />Antho, kupiłam dzis od chłopa cardi. Nigdy nic z nimi nie robiłam, a Ty? Na początek może zrobię po prostu cardi fritti, nie będę za bardzo kombinować. A jak mi zasmakują, to będę dalej eksperymentować.<br /><br />Pozdrawiam!italia od kuchnihttps://www.blogger.com/profile/11414241322007811827noreply@blogger.com